In the spotlight

De Bert Maalderink (dat hoeven we toch niet uit te leggen?) van het overigens voortreffelijk ogende Daily Bulletin was er even goed voor gaan zitten. In de rubriek SPOTLIGHT een diepte-interview met ons supertalent Marion Michielsen.
Of Mikkelsen natuurlijk, zoals onze in Dublin uiterst goedgeluimde commentator Jan van Cleeff (als je m’n naam maar goed schrijft) haar voor de internationale bridgegemeenschap maar al te graag introduceert. Jan weet in de ramazaal door de micro iedere door-en-door Nederlandse naam rimpelloos een klinkende internationale allure te geven. We komen  trouwens vast nog wel eens op hem terug. Ik heb nog een fraaie foto, rond het middernachtelijk uur geschoten aan de stamtafel van de nogal eens door hem verfoeide NBB.
Terug naar Marion.
Elf spetterende vragen, de één nog origineler dan de ander, waar je je als lezer toch echt ter plekke met rooie konen op stort. De mens achter de bridger, zeg maar.
Tot nu toe wist ze behendig uit de klauwen van een stiknieuwgierig UITDECOULISSEN te blijven. Dat gaat vanavond niet meer lukken want we gaan samen eten. En onder een glas witte wijn zullen we toch hopelijk echt wel wat verder komen dan het Daily Bulletin.
Nemen we aan.

Dit bericht werd geplaatst in Gelezen, Losse flodders en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op In the spotlight

  1. Beus zegt:

    Ik ben benieuwd naar de elf vragen na elf glazen wijn.

Plaats een reactie